Model boeken?

Bent u een (amateur)fotograaf en heeft u interesse in een fotoshoot met één of meerdere van onze modellen? Hou dan rekening met het volgende:

Vergoedingen

  1. Sommige van onze modellen vragen vergoeding voor de reiskosten die zij moeten maken om op de locatie te komen. Als het model per openbaar vervoer reist, dan geldt de vergoeding voor het volledige reisbedrag (dus heen EN terug), via de meest directe route, waarbij zoveel mogelijk 2de klas gereisd wordt. Als het model met de auto komt dan geldt een tarief van €0,19 per gereden kilometer (dus heen EN terug). Voor eventuele begeleiders van het model hoeft geen reiskostenvergoeding betaald te worden, tenzij anders met het model overeengekomen.
  2. Sommige van onze modellen kunnen een aanvullende vergoeding vragen voor de gehele of een gedeelte van de shoot.
  3. Onze modellen zoeken geen shoots waarvoor zij moeten betalen. Het heeft dus geen zin om dan te reageren.

Contract

  1. Onze modellen werken via een éénmalig contract waarin vastgelegd is wat er met de foto's mag gebeuren en welke vergoedingen zijn afgesproken. Deze voorwaarden kunnen per model en per shoot anders zijn. Het model zal dit contract zo nodig aan de fotograaf verstrekken.

Vragen?

  1. Wilt u meer informatie over de vergoedingen en het contract, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons dan. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Bezoekers

4.png7.png6.png9.png9.png

Nu online

1
Online

Nieuw gezicht gezocht!

logocirkel 50x50Fotoserie.com Modelfotografie is op zoek naar een leuke, vlotte dame die het gezicht van deze website wil worden. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

> Lees meer

Hockeyteam gezocht!

hockeyFotoserie.com Modelfotografie is op zoek naar een meidenhockeyteam, hockeyspeelsters dus die het leuk vinden om met een gedeelte of met het hele team te poseren in hockeytenue. Liefst een compleet team, maar ook niet-complete teams mogen reageren. Heb jij met je team interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Contact

envelopNeem voor vragen of meer informatie contact met ons op.

Mail ons
info@fotoserie.com