AANMELDEN ALS MODEL

 

Heb jij interesse om model te worden bij Fotoserie.com Modelfotografie? Controleer dan eerst hieronder of je voldoet aan de eisen voor de minimum BMI.

Let op: Fotoserie.com Modelfotografie maakt alleen shoots van meisjes en vrouwen!

 

Minimum BMI

Vanaf 2012 hanteert Fotoserie.com Modelfotografie de regel dat nieuwe modellen moeten voldoen aan een minimum BMI (Body Mass Index). Dit omdat wij de superdunne modellen, zoals je die steeds vaker op de catwalk ziet, geen goede ontwikkeling vinden. Wij zijn van mening dat de vraag naar deze superdunne modellen meewerkt aan het ontstaan van anorexia en boulimia bij meisjes die model willen worden. Bovendien vinden we dit soort modellen geen goede afspiegeling van de gemiddelde vrouw.

Dit betekent dat we er op letten dat de BMI van onze nieuwe modellen niet te laag is. Hieronder wordt aan de hand van je lengte, gewicht en leeftijd berekend wat jouw BMI is. Als je een gezonde BMI hebt dan wordt je doorgestuurd naar het aanmeldformulier en kun je je inschrijven voor een fotoshoot.

Je lengte en gewicht worden door ons, voorafgaand aan de fotoshoot, gecontroleerd. Vul dus geen verzonnen waardes in, want als bij de controle blijkt dat je BMI te laag is, moeten we je alsnog teleurstellen en gaat de shoot niet door. Bespaar jezelf die teleurstelling en vul de echte waardes in.

BMI-gegevens

Bezoekers

4.png7.png6.png9.png7.png

Nu online

1
Online

Nieuw gezicht gezocht!

logocirkel 50x50Fotoserie.com Modelfotografie is op zoek naar een leuke, vlotte dame die het gezicht van deze website wil worden. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

> Lees meer

Hockeyteam gezocht!

hockeyFotoserie.com Modelfotografie is op zoek naar een meidenhockeyteam, hockeyspeelsters dus die het leuk vinden om met een gedeelte of met het hele team te poseren in hockeytenue. Liefst een compleet team, maar ook niet-complete teams mogen reageren. Heb jij met je team interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Contact

envelopNeem voor vragen of meer informatie contact met ons op.

Mail ons
info@fotoserie.com