Aanmelden

No questions yet.

Voor het aanmelden

Onze modellen moeten een gezonde BMI hebben (het mag niet te laag zijn). De BMI wordt berekend aan de hand van de leeftijd, de lengte en het gewicht van het model. Als je wil weten of jouw BMI niet te laag is om model bij ons te kunnen worden, ga dan naar ons aanmeldformulier en vul daar op de eerste bladzijde je lengte, gewicht en geboortedatum in en klik op de knop Controleer BMI. Je krijgt dan te zien of jouw BMI goed is.

TFP staat voor Time For Print. Je "betaalt" met de tijd die je besteed aan het poseren en krijgt daarvoor foto's terug. Dit gaat dus met gesloten beurzen (kost je geen geld en je krijgt geen geld). Dit betekent wel dat de volledige rechten van de foto's bij de fotograaf blijven. Natuurlijk krijg je toestemming de foto's te gebruiken voor niet-commercieel promotioneel gebruik. De foto's worden voorzien van een watermerk aan de rand (zie de foto's van de modellen op deze website), dat niet verwijderd mag worden. Verder mag er niets aan de foto's veranderd worden (bijsnijden, helderheid/contrast, kleuraanpassingen e.d. zijn dus verboden) en de foto's dienen te blijven zoals je ze aangeleverd krijgt.

Als je jezelf wil aanmelden voor een shoot (en je hebt toestemming vn je ouders indien je minderjarig bent), vul dan het aanmeldformulier in.

Dat kan. Hierbij geldt echter wel dat wij, in het geval van een TFP-shoot (Time For Print, kost dus geen geld), alle modellen geschikt moeten vinden. Is dat niet het geval en wil je toch samen een shoot, dan rest alleen nog een shoot waarvoor je moet betalen. Mochten we één van de modellen wel geschikt vinden, dan kan zij ook ervoor kiezen een TFP-shoot in haar eentje te doen. Bij het aanmelden dient elk model apart het aanmeldformulier in te vullen.

Ja, we gebruiken een contract waarin de voorwaarden van de shoot zijn vastgelegd. Dit contract geldt alleen voor die ene shoot. Je zit dus verder nergens aan vast. Een voorbeeld van het contract vind je hier (voor het openen van het contract is Adobe Acrobat Reader nodig).

Als wij van mening zijn dat jij als model een aanwinst bent voor onze portfolio (als je door ons gevraagd bent voor een shoot is dat altijd zo), dan is de shoot op TFP-basis (Time For Print) en kost dus geen geld. Dit betekent wel dat de volledige rechten van de foto's bij de fotograaf blijven. Natuurlijk krijg je toestemming de foto's te gebruiken voor niet-commercieel promotioneel gebruik. De foto's worden voorzien van een watermerk aan de rand (zie de foto's van de modellen op deze website), dat niet verwijderd mag worden. Verder mag er niets aan de foto's veranderd worden (bijsnijden, helderheid/contrast, kleuraanpassingen e.d. zijn dus verboden) en de foto's dienen te blijven zoals je ze aangeleverd krijgt.

Voor de categorieën topless, bedekt naakt en naakt moet je 18 jaar of ouder zijn.

Ja, veel van onze modellen zijn minderjarig. Wel heb je toestemming van je ouders nodig en minimaal één van je ouders moet bij de shoot aanwezig zijn.

Nee, dat is geen enkel probleem. Ongeveer 80% van onze modellen poseert voor het eerst en heeft dus geen idee wat ze moeten doen. Onze fotografen zijn daar aan gewend en helpen je zo veel mogelijk met de poses e.d. Als je het leuk vindt om te doen, goed aanwijzingen op kunt volgen en leergierig bent, dan komt het vanzelf goed.

Ja, Fotoserie.com Modelfotografie heeft 4 verplichte categorieën; portret, fashion, casual en badkleding. De overige categorieën (glamour, lingerie, topless, bedekt naakt en naakt) kies je zelf.

De dag wordt bepaald in overleg tussen jou en de fotograaf. Wel kan het zo zijn dat een fotograaf alleen op bepaalde dagen werkt.

Modellen zijn er in alle soorten en maten. Je lengte, postuur of andere uiterlijke kenmerken zijn dus niet altijd van belang. Voor bepaalde disciplines (zoals catwalk) kunnen er wel vaste lengte- en confectiemaateisen zijn. Maar op een foto zie je geen lengte, dus mag je best wat kleiner zijn. Voor ons is een goed model een meid met uitstraling, zelfverzekerd, enthousiast en met een passie voor poseren voor een fotocamera.

Na het aanmelden

Je gegevens worden gecontroleerd. Als alles klopt (er wordt met name gekeken of je maten onderling overeen komen), dan wordt je aanmelding doorgestuurd naar de fotograaf. Hij neemt vervolgens contact met je op voor de afspraak en de verdere details.

Als wij jou geschikt vinden, hou er dan rekening mee dat er tussen je aanmelding en de shoot minimaal 6 weken zit.

Bezoekers

3.png7.png2.png0.png1.png

Nu online

1
Online

Nieuw gezicht gezocht!

logocirkel 50x50Fotoserie.com Modelfotografie is op zoek naar een leuke, vlotte dame die het gezicht van deze website wil worden. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

> Lees meer

Hockeyteam gezocht!

hockeyFotoserie.com Modelfotografie is op zoek naar een meidenhockeyteam, hockeyspeelsters dus die het leuk vinden om met een gedeelte of met het hele team te poseren in hockeytenue. Liefst een compleet team, maar ook niet-complete teams mogen reageren. Heb jij met je team interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Contact

envelopNeem voor vragen of meer informatie contact met ons op.

Mail ons
info@fotoserie.com