Na de shoot

De fotograaf gaat je foto's bekijken en selecteert de mooiste. Deze worden bewerkt en digitaal (via internet) aan je verstuurd. Dit duurt 4 tot 6 weken. Rond dezelfde tijd dat je de foto's ontvangt, worden ze op deze website gepubliceerd.

Het selecteren en bewerken duurt 4 tot 6 weken. Je kunt de foto's dus maximaal 6 tot 7 weken na je shoot verwachten.

Je foto's worden op onze website gepubliceerd. Verder kunnen we je foto's gebruiken voor andere uitingen van Fotoserie.com Modelfotografie (folders, flyers, reclame op andere websites, enz.). Ook kunnen je foto's gebruikt worden in het portfolio van de fotograaf.

Bezoekers

3.png7.png2.png0.png1.png

Nu online

1
Online

Nieuw gezicht gezocht!

logocirkel 50x50Fotoserie.com Modelfotografie is op zoek naar een leuke, vlotte dame die het gezicht van deze website wil worden. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.

> Lees meer

Hockeyteam gezocht!

hockeyFotoserie.com Modelfotografie is op zoek naar een meidenhockeyteam, hockeyspeelsters dus die het leuk vinden om met een gedeelte of met het hele team te poseren in hockeytenue. Liefst een compleet team, maar ook niet-complete teams mogen reageren. Heb jij met je team interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Contact

envelopNeem voor vragen of meer informatie contact met ons op.

Mail ons
info@fotoserie.com